• Agenda mòbil UV

II Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús, del 25 al 27 de juny

Acte d'inauguració de la 1a edició de la UVRA

Període de l'esdeveniment: De 6 de de juny de 2018 a 27 de de juny de 2018. Dilluns i dimarts de 08:30 a 23:00.

 

Lloc de realització: IES Ademuz. Avinguda de València, 17 (Ademús)

 
Descripció:

Després de l'èxit i el gran acolliment obtinguts en la primera edició, enguany continuem treballant en aquesta experiència pionera en el medi rural valencià. Una proposta que, amb l'objectiu de donar resposta a les qüestions que més inquieten a la població del medi rural, s'estructura en un suggeridor programa d'activitats acadèmiques i culturals, configurat per conferències, xarrades, tallers i taules redones de caràcter formatiu, acompanyades de concerts, representacions, visites guiades i activitats nocturnes.

Aquesta 2a edició de la Universitat d'Estiu del Racó d'Ademús (UVRA) desitja consolidar-se com a referent per a aquelles persones que desitgen formar-se, ampliar el seu currículum i adquirir noves destreses i habilitats en els seus coneixements professionals i personals.

Donat el caràcter públic de la Universitat de València, la inscripció a la UVRA serà gratuïta. Una segona edició oberta a tot tipus de públic, des d'estudiants de batxiller, estudiants universitaris, professionals, tècnics de l'administració, professors, aturats i jubilats.

Les places estan limitades a 60 persones, que s'aniran cobrint per ordre de matriculació.

Les persones interessades podran matricular-se tant en un com en la totalitat dels mòduls a través de la web.

 
Organitza:

Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat.

http://projeccio.uv.es/ - https://www.catedrapaisajevalenciano.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies