• Agenda mòbil UV

Inscripció Curs Expert de Protecció de Dades

Protecció Dades

Període de l'esdeveniment: De 8 de gener de 2018 a 31 de gener de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Aula OB7.Aulari Oest. Campus Tarongers.

 
Descripció:

El present curs, aborda totes les novetats que es contenen tant en el citat Reglament com en la Directiva 2016/680, sobre finalitats de prevenció, recerca, detecció un judici esmente d'infraccions penals o d'execució de sancions penals, i altra normativa i jurisprudència que incideix directa o indirectament en la protecció de dades. El curs es completa amb les qüestions relatives a la societat de la informació que complementen i incideixen en l'àmbit de la protecció de dades.

Dirigit a professionals del Dret que dins de l'empresa i del sector públic seran responsables de la coordinació de totes les qüestions que directament o indirectament afecten la protecció dades, com "delegat de protecció de dades", DPO (Data Protection Officer) així com la formació de totes aquelles persones, encara que no siguen juristes, que dins de l'empresa o l'Administració pública van a ser responsables del tractament de dades.

 
Organitza:

Servei d'Extensió Universitària.

http://extensio.uv.es

 

Contacta: cursosextensio@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies