Inscripció curs 'Plantes aromàtiques i medicinals'
Romaní, sàlvia, fenoll, llorer, majorana… Què seria de la cuina mediterrània sense les magnífiques plantes aromàtiques! Un grup vegetal molt vinculat a la nostra cultura popular que a més de realçar el sabor dels nostres plats, resulta clau per a les industries farmacèutica, cosmètica o de perfumeria. Aprén a conrear-les, cuidar-les i conservar-les, però també nombroses aplicacions pràctiques per a poder traure'ls el màxim partit.
Sessions: 19, 21, 26 i 28 de febrer, i 1 de març.
Horari: de 16 h a 19 h
Informació i reserva: http://links.uv.es/7g60NjP
Data De 24 de gener de 2018 a 15 de febrer de 2018. 24h. Tots els dies.
Lloc de realització
Jardí Botànic de la Universitat de València C/ Quart 80 46008 València
Contacta cicbotanic@uv.es