Inscripció oberta a la II Jornada 'L’anguila al mar, l’angula al Túria'

Pasarel·la sobre el riu Túria

Període de l'esdeveniment: De 13 de setembre de 2021 a 22 de setembre de 2021. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 09:17 a 20:00.

 

Lloc de realització: Castell de Riba-roja de Túria (C/ Cisterna, 28)

 
Descripció:

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, i l’Ajuntament de Riba-roja de Túria organitzen la segona edició de la jornada: "L’anguila al mar, l’angula al Túria".

La importància de la connexió del riu Túria amb la mar s'ha vist reflectida en la recent aprovació del PORN del Parc Natural del Túria i hi ha esperança en què es complete el cicle de vida de l'anguila. Aquesta proposta, de vital importància, hauria de ser prioritària dins dels processos de planificació del desenvolupament urbà i disseny municipal dels futurs Plans Urbans d'Actuació Municipal (PUAM) en l'Estratègia a 10 anys d'adaptació als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 i en particular dels Fons de Recuperació Econòmica i Social del Pla Next Generation d'Europa, on s'hauria assegurar la supervivència a llarg termini de les espècies i els tipus d'hàbitat, contribuint a detenir la pèrdua de biodiversitat.

 
Organitza:

Universitat de València.

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat (UV).

Ajuntament de Riba-roja de Túria.

Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica (GVA).

Coordinadora en Defensa dels Boscos del Túria..

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: