Intel·ligència Artificial: Les dades i jo

El pròxim 5 de març tindrà lloc, a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE-UV), la jornada 'Les dades i jo', dedicada al tractament i l'anàlisi avançada de dades. L'esdeveniment compta amb el patrocini de la Càtedra Balearia d'Intel·ligència Artificial i Neurociència de la Universitat de València.

En aquesta jornada, una sèrie d'especialistes en el tractament avançat de dades comptaran les seues experiències en el món de les dades. Exposaran el seu treball dia a dia en les seues respectives empreses, intentant obtindre informació vàlida de conjunts de dades que poden ser estructurats o no i amb diferents grandàries (small, medium o el famós big data). Així mateix, hi haurà diferents taules redones segons la temàtica a tractar, però sempre tenint com a centre les dades, la seua anàlisi (mitjançant tècniques estadístiques avançades o mitjançant tècniques d'intel·ligència artificial) i les seues aplicacions.

És una jornada recomanada per a empreses interessades a utilitzar la potencialitat de les dades, o bé que busquen nous enfocaments diferents als quals estan usant, així com per a professionals que desitgen desenvolupar-se en aquest àmbit.

L'esdeveniment tindrà lloc en la Sala d'actes de l’ETSE-UV el pròxim 5 de març a partir de les 10 hores. La jornada és gratuïta però és necessària inscripció prèvia, que pot emplenar-se (a més de consultar el programa complet) en aquest enllaç.

 

Data 5 de març de 2020 de 10:00 a 14:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

ETSE

 
Organitza

Càtedra Balearia d'Intel·ligència Artificial i Neurociència.

 

Contacta catedra_ia@uv.es

 
Més informació