Quadern d'idees
Jocs de Talent i Estratègia per a estudiants de la Universitat de València

¿VOLS CONTRIBUIR A MILLORAR LA UNIVERSITAT, FORMAR-TE EN CREATIVITAT I INNOVACIÓ I GUANYAR UN VIATGE A AMSTERDAM?

Els vicerectorats d’Internacionalització i Cooperació i d’Estudiants i Política Lingüística organitzen en la Universitat de València el concurs Konica Minolta International University Contest 2018.

Si eres estudiant de la Universitat de València en el curs 2017-2018, i disposes d’un nivell d’anglés acreditable mínim de B2, pots participar en el Konica Minolta International University Contest 2018 que persegueix propostes de solucions innovadores per a millorar la Universitat.

Característiques del concurs:

• Els quatre tallers formatius es desenvoluparan en la Universitat de València (seu del programa California Spain-Campus) on se seleccionaran els 3-5 equips (d’entre 3 i 5 estudiants) que representaran a la Universitat competint amb la resta d’universitats espanyoles que participen en el concurs en un esdeveniment que acollirà la Universitat de València en març de 2018.

• Tots els estudiants que s’inscriguen i completen el programa formatiu, que consta de quatre tallers presencials per les vesprades, podran reconéixer en el seu expedient un crèdit de lliure participació.

• L’equip guanyador en la final nacional disposarà d’un viatge amb totes les despeses pagades per a presentar el seu projecte a la final internacional que se celebrarà en Amsterdam previsiblement durant el mes d’abril de 2018.

• Els guanyadors de la final internacional rebran com a premi un viatge a Lisboa i la possibilitat d’implantar la seua idea.

¿T’apuntes? Més informació i inscripcions en:

• http://links.uv.es/socinnolab/ConcursKonicaMinolta

• http://links.uv.es/opex/ConcursKonicaMinolta

Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència [OPEX]

SocInnoLAB (living-lab d’innovació social de la Universitat de València)

Universitat de València

 

Data De 26 d’octubre de 2017 a 20 de novembre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

California Spain Campus - Universitat de València

 
Organitza

Oficina de Polítiques per a l'Excel·lència (OPEX).

www.uv.es/opex

 

Contacta opex@uv.es

 
Més informació