Cartell de les jornades.
Jornades 'Equitat de gènere pel dret a la salut'

Amb el subtítol 'La importància de l'equitat de gènere i del respecte als drets sexuals i reproductius com a factors determinants de la salut', les jornades se celebraran del 16 al 30 d'octubre a la Facultat d'Infermeria i Podologia.

El programa inclou:

1. L'exposició 'Wanawake', del 16 al 31 d'octubre al hall de la Facultat. Mostra a través de fotografies el treball de l'organització congolesa de dones FEPSI i de l'ONG Farmamundi amb les víctimes de violència sexual del país.

2. Taula redona 'Antropologia, gènere i dret a la salut global', dimarts 17 d'octubre. Inauguració: 11 hores, a càrrec del delegat del Rector per a Cooperació i director de la Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat de València, José Miguel Soriano; la directora de la Unitat d'Igualtat, Amparo Mañés; i la delegada de Farmamundia a la Comunitat Valenciana, Carmen Luisa Trullenque.

3. Cinefòrum, dimarts 17 d'octubre. Projecció del documental 'Temps d'Écoute', que trenca el clixé sobre les dones i societats africanes com a pobres, sense iniciativa i passives davant la seua realitat.

4. Teatre de les oprimides 'Gènere i salut'. Taller per a explorar els conceptes de dret a la salut i equitat de gènere.

Coordina: Isabel Martínez, professora de la Facultat d'Infermeria i Podologia.

L'entrada és lliure. Només cal inscriure’s en cas de voler acreditar l’assistència mitjançant certificat emés per la Càtedra UNESCO d’Estudis sobre el Desenvolupament de la Universitat. Inscripció gratuïta en: www.fundaciouv.es/cursos-cooperacion

 

Període de l'esdevenimentDe 16 d’octubre de 2017 a 30 d’octubre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.

 
 
Lloc de realització

Facultat d'Infermeria i Podologia

 
Organitza

Càtedra UNESCO d'Estudis sobre el Desenvolupament i Facultat d'Infermeria i Podologia, amb la col·laboració de la Fundació General de la Universitat de València i l'ONG Farmamundi.

http://www.fundaciouv.es/cooperacio/

 

Contacta catedra.unesco@uv.es

 
Més informació