• Agenda mòbil UV

Jornades d'innovació educativa

VJSVE-Bones pràctiques en el procés d'ensenyament-aprenentatge.

Data: 19 de de juny de 2019 de 09:00 a 19:00. Dimecres.

 

Lloc de realització: Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d’Economia (primer pis).

 
Descripció:

VJSVE-Bones pràctiques en el procés d'ensenyament-aprenentatge.

 

Les jornades d'innovació educativa 'VJSVE-Bones pràctiques en el procés d'ensenyament-aprenentatge' seran inaugurades per M. Adela Valero, Vicerectora d'Ocupació i Programes Formatius i, com en edicions anteriors, es plantegen com un fòrum de discussió i intercanvi en la comunitat acadèmica per a compartir i divulgar noves metodologies, bones pràctiques docents i l'aplicació de diverses eines innovadores als aules. Donat el caràcter pràctic i l'interès d'aquestes jornades, animem a la comunitat acadèmica a assistir i/o participar.

 
Organitza:

Projecte d'Innovació Educativa i Qualitat Docent (Xarxa d’Innovació): “Elaboració de materials interactius i multidisciplinaris per afavorir l’aprenentatge i avaluació en els estudis de grau.” (UV-SFPIE_ GER18-849069).

https://pages.uv.es/piclickers/cat/Menu_Presentacio.wiki

 

Contacta: jclickers@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies