8-9 mayo I Congrés Internacional:
Oberta la Inscripció al I Congrés Internacional Delinqüència Sexual On-line

Oberta Inscripció

I Congrés Internacional: "Delinqüència Sexual On-line: reptes en recerca i intervenció"

A mesura que evolucionen les tecnologies, ho fan també els mètodes utilitzats pels delinqüents per a perpetrar els seus delictes; és així com gran part dels delictes sexuals s'han anat traslladant gradualment a la Xarxa. La delinqüència sexual on-line és un fenomen que preocupa a les societats modernes, ja que victimitza als ciutadans més vulnerables: els menors. Es tracta d'un problema amb una dimensió global que exigeix solucions de caràcter internacional i interdisciplinari.

Amb aquest congrés es pretén crear un espai de trobada, reflexió i anàlisi sobre una tipologia delictiva en augment. Per a açò, comptarem amb les intervencions d'experts sobre la matèria (nacionals i internacionals), que ens traslladaran la realitat d'aquest fenomen des d'un punt de vista psicològic, policial, jurídic i criminològic. Així mateix, s'oferirà l'oportunitat a altres acadèmics per a presentar els seus treballs.

Horaris:

dimarts 8 de maig de 9:30-19:00

dimecres 9 de maig de 9:30-13:30

 

Data De 12 de març de 2018 a 7 de maig de 2018. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Saló Graus Facultat de Dret

 
Organitza

Universitat de València a través del ICCP, Facultat de Dret i Proyecto I+D+i GV2017/154 "La libertad vigilada: fundamentos político-criminales y aplicación práctica".

https://www.uv.es/iccp

 

Contacta gestioniccp@uv.es

 
Més informació