• Agenda mòbil UV

Oberta inscripció en web Erasmus al Territori - Bocairent

Vista del Pou Clar

Període de l'esdeveniment: De 4 de d’octubre de 2018 a 20 de d’octubre de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Bocairent

 
Descripció:

Oberta inscripció

Sortida 20 d'octubre, 09'00 hores

La Universitat de València, per mitjà del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat i el Vicerectorat d’Internacionalització i Cooperació, continua seguint amb el programa Erasmus en el Territori. En aquesta 6ª edició ha organitzat uns itineraris formatius que permetran descobrir alguns municipis valencians referents de la seua cultura i el seu patrimoni. Aquests itineraris estan destinats als estudiants del programa Erasmus de la Universitat per al curs 2018-2019. Les rutes, dissenyades amb la participació dels ajuntaments corresponents, es caracteritzen per la seua vocació formativa, en les quals es pretén il·lustrar els estudiants del Programa Erasmus dels valors patrimonials, culturals i paisatgístics de la geografia valenciana.

Bocairent: Poble de muntanya de la Vall d'Albaida, alçat sobre un turó, als peus del Parc Natural de la Sierra Mariola, conserva l'essència àrab del traçat dels seus carrers. Amb uns 4.500 habitants, Bocairent basa tradicionalment la seua activitat econòmica en la indústria del tèxtil i una agricultura a temps parcial (cereals, oliveres, fruiteres i vinyers).

Bocairent és conegut pel seu Barri Medieval sobre el riu i per les “Covetes dels Moros”, declarades Monument Nacional. També és peculiar la seua plaça de bous que es troba parcialment excavada en la roca o la Cava de Sant Blai, pou de neu excavat en la roca i que presenta la particularitat d'estar situat dins del municipi.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció

Territorial i Societat i Vicerectorat d'Internacionalització i Cooperació amb la col·laboració del Centre d'Idiomes.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies