Obertes les inscripcions a la 2ª edició de la Universitat de la Tardor de LLíria

Detall del fris de l'Església de la Sang

Període de l'esdeveniment: De 30 de setembre de 2019 a 16 d’octubre de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Conservatori Municipal (Carrer del Trancall, 4)

 
Descripció:

El programa "Universitats Estacionals" torna amb força aquest curs 2019-2020. Sagunt, Buñol, Alaquàs, Llíria, Enguera i Ontinyent són només algunes de les seus on tindran lloc properament, i com vénen fent-ho en els últims anys, les diferents jornades que d'aquest programa es desprenen. Són seus que, en alguns casos com Ontinyent, ja arriben a la seua novena edició.

16 i 17 d’octubre de 2019 (Conservatori Municipal)

LLÍRIA, CIUTAT DE LA MÚSICA. Història i educació

Amb el títol “Llíria, ciutat de la música. Història i Educació”, la Universitat de València presenta la segona edició de la Universitat de Tardor de Llíria, fruit de l’estreta col·laboració entre la Universitat de València i l’Ajuntament de Llíria, i amb el finançament de la Diputació de València.

En un any en el que Llíria opta a integrar-se en la Xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la modalitat de música, la Universitat de Tardor aborda la història de la música a la localitat i la seua vessant educativa. És per això que comptarà amb la participació de professorat de la Universitat de València, així com de musicòlegs, mestres, professores i historiadors  locals que proporcionaran les claus per entendre la relació tan propera de Llíria amb l’art musical. Aquesta iniciativa, gratuïta i oberta a tothom, es desenvoluparà al llarg de dues vesprades.

La transferència del coneixement, a més de la docència i la investigació, és un pilar fonamental de tota institució universitària. Per aquest motiu, la Universitat de València torna un any més a ser fidel amb el territori i la societat local valenciana i dirigeix aquesta Universitat de Tardor que pretén consolidar-se en Llíria i el Camp de Túria com un punt de trobada d’especialistes de diferents àmbits amb la ciutadania local i el seu entorn proper.

 
Organitza:

Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat (UV)

Diputació de València

Ajuntament de Llíria.

http://projeccio.uv.es/

 

Contacta: unitatsuport@uv.es

 
Més informació: