Conferència de  Fabio Baggio
Els pactes mundials sobre migrants i refugiats

Conferència: Dilluns 19 de novembre de 2018, Lloc de realització: Saló d'actes Facultat de Psicologia, Av. Blasco Ibáñez, 21, 46010, València

Dilluns les onze D. Carles Padilla, Vicerector d'Internacionalització i Cooperació i María Dolores Sancerní, Degana de la Facultat de Psicologia, inauguraran el curs acadèmic del Master Universitari en Migracions (Internacional)/International Master in Migration Studies, i presentaran, al costat d'Edelia Villarroya, directora del master, la conferència inaugural: “ELS PACTES MUNDIALS SOBRE MIGRANTS I REFUGIATS: DESAFIAMENTS I OPORTUNITATS”, que impartirà el professor Fabio Baggio, Sotssecretari del Dicasteri per al Servei del Desenvolupament Humà Integral, secció Migrants i Refugiats del Vaticà.

Els Pactes Mundials, un sobre migrants i un altre sobre refugiats, que Nacions Unides han decidit adoptar a la fi de 2018, representen una oportunitat de col·laboració multilateral en la gestió del fenomen migratori contemporani en les seues diferents formes. Resultats d'un llarg debat internacional i d'un complicat procés de consultes i negociacions per part dels estats, els dos pactes ofereixen una sèrie d'oportunitats per a avançar cap a un governança compartida i eficaç de les migracions en un món cada dies més interconnectat. D'una lectura atenta dels esborranys finals i de la conjuntura que acompanya l'adopció dels pactes es poden destacar uns desafiaments que mereixen una especial consideració.

Organitza:

Master Universitari en Migracions (Internacional)/International Master in Migration Studies .

 

Data 19 de novembre de 2018 d' 11:00 a 14:00. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Saló d'actes Facultat de Psicologia, 11h. Av. Blasco Ibáñez, 21, 46010, València

 
Organitza

Master Universitario en Migraciones (Internacional)/International Master in Migration Studies .

 

Contacta mastermigraciones@gmail.com