Premi 'Un país de cultures'

Un país de cultures. Convocatòria de la I Edició del premi. Centre Cultural La Nau

Període de l'esdeveniment: De 17 de d’abril de 2019 a 29 de de maig de 2019. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Centre Cultural La Nau

 
Descripció:

I Edició premi 'Un país de cultures' de la Universitat de València

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Cultura i Esport i amb la col•laboració de la Direcció General de Cultura i Patrimoni, emprèn l’organització, coordinació i desenvolupament de la I Trobada 'Un país de cultures', una iniciativa en què s’abordarà, a través de l’anàlisi i estudi d’alguns dels temes emergents i transversals que nodreixen la realitat de la gestió cultural, com poden ser els processos de desenvolupament global, local, i les pràctiques culturals enteses com a indicadors de benestar i del progrés social.

Un País de Cultures és també una convocatòria pública que premia els millors projectes i iniciatives emanades des de les diferents instàncies de la societat civil (individus, col•lectius, associacions, empreses, grups d’experts, entitats socials, etc.), per això el comitè organitzador seleccionarà 10 projectes, que seran presentats en audiència pública, i en premiaran els 3 millors entre els seleccionats en el I Premi d’'Un país de cultures'.

 
Organitza:

Org: Vicerectorat de Cultura i Esport. Direcció General de Cultura i Patrimoni

Col: Diputació de València.

 

Contacta: cultura@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies