• Agenda mòbil UV

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística, 2017

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística, 2017

Període de l'esdeveniment: De 29 de març de 2017 a 31 d'octubre de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Servei de Política Lingüística, carrer del Serpis, 29, Edifici Beatriu Civera, 2a planta, València

 
Descripció:

Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès, 2017 (fins al 31 d'octubre)

Els Premis Xavier Gómez i Font a la qualitat lingüística dels treballs de fi de grau i de màster en valencià i en anglès tenen com a objectiu promoure l’ús adequat del valencià i l’anglès en els treballs acadèmics dels estudiants, fomentar l'ús acadèmic del valencià i estimular l'ús de l'anglès com a eina per a la internacionalització de la Universitat.

Xavier Gómez i Font

(Fondeguilla 1962 – València 2009)

Lingüista i professor de la Universitat de València, es va distingir per la defensa activa de l'ús social del valencià i dels valors del plurilingüisme. La Universitat li ret un senzill homenatge dedicant aquests premis a la seua memòria.

Convocatòria de 2017

Destinataris:

Estudiantat de la Universitat de València.

Requisits:

Els treballs de fi de grau (TFG) i de fi de màster (TFM) han d’estar elaborats íntegrament en valencià o en anglès per l'estudiantat de la Universitat de València matriculat en el TFG o TFM en el curs 2016-2017.

Termini de presentació:

Fins al 31 d’octubre de 2017.

Dotació econòmica:

S'atorguen cinc premis de 500 euros, tres premis a treballs realitzats en valencià i dos als fets en anglès. Poden atorgar-se fins a cinc accèssits de 100 euros quan així ho recomane la qualitat i la quantitat dels treballs presentats amb una dotació màxima global de 500 euros.

Documentació i sol·licitud:

» Bases

» Sol·licitud

» Full de tercers

» Extracte de la publicació en el DOGV

 
Organitza:

Servei de Política Lingüística.

http://www.valencia.edu/spl

 

Contacta: spl@valencia.edu

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies