Presentació d'AgrotecUV a grups d'investigació

El pròxim 28 de novembre a les 9:30h a l'Auditori Marie Curie del Parc Científic de la Universitat de València se celebrarà la presentació als grups d'investigació de la Universitat de València d’AgrotecUV, Incubadora d'Alta Tecnologia en Agroalimentació Sostenible.

AgrotecUV, promoguda per la Universitat de València i la Fundació Parc Científic Universitat de València, naix per a ser un referent en innovació empresarial en sector agroalimentari. Té com a objectiu impulsar projectes emprenedors i startups que contribuïsquen a la transformació d'aquest sector en un sistema sostenible, saludable, inclusiu, adaptat a les necessitats del consumidor i capaç d'afrontar els desafiaments climàtics.

A més d'incentivar la creació de startups agroalimentàries de base científic-tecnològic, un altre dels objectius d’AgrotecUV és fomentar la transferència de coneixement generat en la UV a empreses del sector agroalimentari.

L'esdeveniment de presentació tindrà una duració aproximada de 2 hores i inclou una part de presentació de la incubadora, d'alguns dels projectes presentats a la 1a Convocatòria AgrotecUV, seguida d'un café-networking.

Link per a confirmar la presència a l'esdeveniment: https://forms.gle/Hx5E9GW6pDXCdFC66

 

Data 28 de novembre de 2022 de 09:30 a 11:30. Dilluns.

 
 
Lloc de realització

Auditori Marie Curie Parc Científic Universitat de València

 
Organitza
 

Contacta eva.bataller@uv.es

 
Més informació