Presentació del llibre 'Els parlars valencians' a la Vila Joiosa

Invitació a la presentació

Data: 14 de de febrer de 2020 de 19:30 a 21:00. Divendres.

 

Lloc de realització: Seu Universitària de la UA en Vila Joiosa

 
Descripció:

Divendres 14 de febrer a les 19.30 hores es presenta, a la Seu Universitària de la UA a la Vila Joiosa, el llibre 'Els parlars valencians' de Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes. A l’acte hi intervindrà, a més dels autors, José Carlos Gil, regidor de Normalització Lingüística i Foment i Ús del Valencià de l'Ajuntament de la Vila Joiosa.

"Els parlars valencians" descriu, a partir d’un meritori treball de camp, la riquesa lingüística que presenta el català al País Valencià. L’obra s’organitza en quatre parts: la primera mostra una visió general de les característiques dels parlars descrits, mentre que en el segon apartat es classifica i descriu cadascuna de les varietats estudiades. La tercera està ordenada segons l’estructura tradicional de les monografies dialectals, que inclou la fonètica, la morfosintaxi i el lèxic. Tanca el llibre l’Atles lingüístic dels parlars valencians, amb 56 mapes a tot color on queden representades geogràficament les variacions lingüístiques. Els treballs que han donat lloc a aquest llibre han estat mereixedors del Premi IEC de Lexicografia i Onomàstica Joan Coromines 2017.

 
Organitza:

Publicacions de la Universitat de València.

 

Contacta: marqueting@uv.es

 
Més informació:
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies