• Agenda mòbil UV

Procediment RM1d per a programes de doctorat

Període de l'esdeveniment: De 6 de juny de 2017 a 5 de juliol de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 23:59.

 

Lloc de realització: Plataforma del SGIC

 
Descripció:

En ell s'han d'analitzar els recursos materials de què disposa el programa, detectar necessitats i proposar possibles millores.

Els i les responsables de programes de doctorat poden pujar a la plataforma informàtica del Sistema de Garantia Intern de la Qualitat la informació corresponent al procediment RM1d. En aquest procediment cal analitzar si els recursos materials disponibles en cada línea d'investigació del programa són adequats, en funció del nombre d'estudiants i de les característiques del programa, si les infraestructures i els espais emprats són òptims, si existeixen convenis amb entitats col·laboradores per l'ús investigador dels seus mitjans, etc.

 
Organitza:

Unitat de Qualitat.

www.uv.es/uq

 

Contacta: unitat.qualitat@uv.es

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies