Programa 'Directius per un dia'

Programa Directivos por un Día

Període de l'esdeveniment: De 17 de de gener de 2020 a 14 de de febrer de 2020. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 15:00.

 

Lloc de realització: Consultar bases de la convocatòria

 
Descripció:

El programa 'Directius per un dia' es troba basat en el mètode 'aprendre fent', que dóna l'oportunitat a estudiants universitaris d'últim curs d'acompanyar, durant una jornada laboral, a un directiu durant el seu dia de treball, amb la finalitat d'introduir-los en el món laboral real i fomentar en ells el desenvolupament de certes habilitats.

Podran participar en aquesta convocatòria aquells estudiants que es troben durant el curs 2019-2020 en l'últim any de qualsevol de les titulacions de grau o doble grau oferides per la Facultat d’Economia de la Universitat de València.

El termini de presentació de les candidatures finalitzarà el 14 de febrer de 2020 a les 15 hores.

 
Organitza:

Fundación Junior Achievement y la Asociación Española de Directivos i el suport de Deloitte.

www.uv.es/economia

 

Contacta: clara@uv.es

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies