Programa Mentors. Innovació Oberta amb Startups
Programa Mentors. Inscripció oberta

La Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València obri el termini d'inscripció del programa Mentors. Innovació Oberta amb Startups (inscripció), que es desenvoluparà de gener a juny de 2019. Aquest programa gratuït, que es realitza en la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de València, té per objectiu que els mentors aporten experiència i coneixement als emprenedors a través de sessions participatives en un espai de coworking.

Mentors. Innovació Oberta amb Startups està dirigit a emprenedors amb una idea de negoci o projecte empresarial que vulguen avaluar i escalar la seua iniciativa mitjançant experiències empresarials a través d'un programa de mentorizació i accés a coworking en ADEIT.

Els participants podran desenvolupar les seues idees de negoci participant en un programa que inclou: 1) Accés a un espai de coworking; 2) Mentorizació del projecte empresarial amb un mentor-empresari que participe en aquesta edició; 3) Participació en mentoring lab: xarrades, col·loquis, desdejunis i fuckups amb empreses del Patronat de la Càtedra de Cultura Empresarial, l'Associació Valenciana de Startups i altres entitats de l'ecosistema emprenedor; 4) Accés a networking amb els mentors; i 5) Visita a empreses.

Termini de preinscripció obert fins al 18 de gener de 2019

La Càtedra de Cultura Empresarial, en el marc de la Fundació Universitat-Empresa ADEIT de la Universitat de València, té com a finalitat la transmissió del coneixement del fòrum universitari cap al teixit empresarial valencià i la inoculació de la cultura empresarial en el col·lectiu universitari perquè els joves s'animen a desenvolupar la seua pròpia activitat en l'economia real.

 

Data De 17 de desembre de 2018 a 18 de gener de 2019. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Fundació Universitat-Empresa de València (ADEIT) Plaça de la Mare de Déu de la Pau, 3 46001 València

 
Organitza

Càtedra Cultura Empresarial de la Universitat de València.

http://catedraculturaempresarial.adeituv.es

 

Contacta catedraculturaempresarial@uv.es

 
Més informació