Programació d'activitats del CAL de Burjassot-Paterna [1r quadrimestre]
Programació d'activitats del CAL de Burjassot-Paterna [1r quadrimestre]

Veniu al CAL de Burjassot-Paterna a aprendre llengües mentre jugueu, xarreu, reflexioneu, descobriu cultures, llegiu, sentiu música i, en definitiva, gaudiu! Us hem preparat una programació plena d'activitats per a ajudar-vos en el vostre procés d'aprenentatge.

Recordeu que als centres d'aprenentatge de llengües (CAL) de la Universitat de València podeu aprendre, autònomament, valencià, anglès, francès, alemany, italià, portuguès, xinès, rus, àrab, polonès i castellà, a més de rebre assessorament, correcció de redaccions i exercicis de resposta oberta, grups de conversatutories, simulacres de proves, etc.

Totes les activitats i serveis són gratuïts per a la comunitat universitària. Si encara no hi formeu part, feu-vos membres del col·lectiu Alumni UV. Si teniu cap dubte o voleu assistir i participar en les activitats escriviu-nos a cal.burjassot@uv.es. També ens podeu visitar virtualment o presencialment.

En les novetats del nostre web, i també en www.uv.es/llengues/cal, trobareu la informació actualitzada i específica de cada activitat. 

 

Data De 26 de setembre de 2022 a 23 de desembre de 2022. 24h. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres.

 
 
Lloc de realització

Centre d'Aprenentatge de Llengües de Burjassot-Paterna

 
Organitza

Servei de Llengües i Política Lingüística.

www.uv.es/llengues

 

Contacta cal.burjassot@uv.es

 
Més informació