• Agenda mòbil UV

Els Recursos Territorials Valencians - Port de Sagunt

Període de l'esdeveniment:
  • 7 de febrer de 2017 de 13:00 a 21:00. Dimarts.
  • De 8 de febrer de 2017 a 24 de febrer de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 09:00 a 14:00.
  • De 8 de febrer de 2017 a 24 de febrer de 2017. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 16:00 a 21:00.
 

Lloc de realització: Centre Cívic (Jardins Antic Sanatori) Av. Hispanitat, 1 4650 Port de Sagunt

 
Descripció:

L'exposició 'Els Recursos Territorials Valencians' és un compendi de mapes, és a dir, un atles, que recull una gran part dels recursos representatius que es disposen en el territori, els recursos territorials. Es tracta doncs d'un atles d'aquells elements que potencialment poden ser motor del desenvolupament econòmic d'un àrea geogràfica, la província de València. Integrada per més d'un centenar de mapes, complementats pels seus respectius comentaris temàtics, respon a unes necessitats concretes de la societat valenciana. D'una banda, es configura com a instrument del diagnòstic singularitzat dels espais valencians i d'altra banda, constitueix un producte acadèmic de divulgació científica que facilitarà als valencians i a les valencianes el coneixement detallat del seu territori i les seues potencialitats.

L'exposició 'Els Recursos Territorials Valencians' és una obra coral, conseqüència de l'esforç col·lectiu, en la qual han participat més de cinquanta professors i profesores de la Universitat de València. Es presenta en un format innovador que combina la presentació temàtica dels mapes en panells clàssics i la projecció audiovisual de les representacions geogràfiques més rellevants de l'obra sobre un model a relleu de la província de València.

Inauguració: 7 de febrer, 13 hores

Horari de la sala: dilluns a divendres de 09:00 - 14 h / 16:00 - 21 h

 
Organitza:

Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sagunt.

 

Contacta: vicerec.participacio.projeccio@uv.es unitatsuport@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies