Aula oberta
Tallers d’Aula oberta d’escriptura creativa

Inscripció oberta.

La Universitat de Valencia, amb voluntat de promoure l’escriptura de creació dins l’àmbit universitari, organitza anualment, els tallers de l’Aula oberta d’escriptura creativa i els Premis Universitat de València d’escriptura de creació.

L’oferta de tallers abasta els gèneres següents: narrativa breu, escriptura teatral, poesia i guió de curtmetratge. Els premis es convoquen en les mateixes modalitats. Ambdues accions estan vinculades: D’una banda, els tallers són l’instrument formatiu per iniciar-se en la creació literària, i d’altra els premis, atorguen reconeixement als joves escriptors i les seues obres.

La metodologia dels tallers d’Aula oberta d’escriptura creativa és pràctica i participativa i són impartits per professionals dels diferents generes literaris.

Matrícula

La matrícula estarà oberta per als estudiants i participants de la Nau Gran des del 20 de setembre, per a la resta de públic des del 2 d’octubre. En ambdues casos es tancarà el 15 d’octubre.

Destinataris

Estudiants de la Universitat de València, participants de la Nau Gran i públic en general. Consulteu les condicions de matrícula.

Duració dels tallers

Els tallers tenen una duració de 20 hores distribuïdes en set sessions presencials des d’octubre fins a desembre de 2017.

Programació 2017-2018

Tallers

Escriptura teatral amb Eva Zapico

Narrativa breu en castellà (1) amb Carlos Aimeur

Narrativa breu en castellà (2) amb Bárbara Blasco

Narrativa breu en valencià amb Raquel Ricart

Poesia en castellà amb Bibiana Collado

Poesia en valencià amb Francesc Rodrigo

Guió de curtmetratge amb Pau Martinez

Certificats i reconeixement acadèmic

Aquests tallers tenen reconeixement acadèmic d’1 ECTS. Per a l’obtenció del certificat caldrà l’assistència a totes les sessions del taller. La no assistència haurà de ser justificada deguda i documentalment i no podrà ser superior al 20% de la durada de l’activitat.

 

Data De 27 de setembre de 2017 a 15 d’octubre de 2017. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

ALUARI III Blasco Ibáñez

 
Organitza

L’Aula Oberta d’Escriptura Creativa és organitzada pel Servei d’Informació i Dinamització (SEDI) amb la col·laboració de:

Vicerectorat de Cultura i Igualtat

Aula de Lectura i Escriptura

Aula de Poesia

Aula d’Arts Escèniques

Aula de Cinema

Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Vicedeganat de Cultura.

https://nauest.blogs.uv.es/aula-oberta-descriptura-creativa-17-18-12a-edicio/

 

Contacta nauest@uv.es

 
Més informació