Volta a peu La Pobla de Vallbona
Territori valencià, Territori runner - La Pobla de Vallbona

La Universitat de València, a través del Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular presenta l’exposició “Territori valencià, territori runner” que palesa la creixent importància social i cultural d’aquest fenomen a partir de les aportacions d’una quarantena d’investigadors i investigadores de la Universitat i d’altres especialistes en la matèria. 

El territori valencià presenta el major índex de pràctica de l’atletisme popular de tot l’Estat. Des de l’època de Jaume I hom pot retrobar petjades d’aquesta pràctica en la nostra terra. Partint d’aquests antecedents -i de les enormes capacitats que presenta per al conreu de la salut tant física com mental-, aquesta exposició multidisciplinària i polièdrica pionera sobre l’enorme importància que està adquirint la pràctica del running en la societat valenciana s’analitzen aspectes que abasten una ampla varietat de temàtiques entre les quals podem trobar les següents: salut, fisiologia, qualitat de vida, nutrició, prevenció de lesions, psicologia, biomecànica, preparació física, dopatge, patrocinis, modalitats, etc.

 

 

Període de l'esdevenimentDe 2 de juliol de 2019 a 21 de juliol de 2019. Tots els dies de 12:30 a 21:00.

 
 
Lloc de realització

Ciutat Esportiva (carrer Reis Catòlics, 10. La Pobla de Vallbona)

 
Organitza

Universitat de València en col·laboració amb la Direcció General d'Esport de la Generalitat Valenciana, Caixa Popular i l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona.

 

Contacta unitatsuport@uv.es

 
Més informació