• Agenda mòbil UV

Universitat de Primavera de Xàtiva

Període de l'esdeveniment: De 6 de de juny de 2018 a 21 de de juny de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres, dissabte i diumenge de 00:00 a 00:00.

 

Lloc de realització: Museu Casa de l'Ensenyança , Plaça Arquebisbe Mayoral 2 - Xàtiva

 
Descripció:

Oberta inscripció

La Universitat de València presenta la primera edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, fruit de l'estreta col·laboració entre la Universitat de València i l'Ajuntament de Xàtiva, i amb el finançament de la Diputació de València.

La 1ª edició de la Universitat de Primavera de Xàtiva, sota el lema “Reptes del Turisme Cultural a Xàtiva” és punt de trobada de docents, professionals, estudiants i ciutadans de la localitat i el seu entorn pròxim en una jornada en dues sessions, una de matí, referida al repte del turisme cultural davant un nou turista més “tecnològic” i una altra de vesprada, referida a la sostenibilitat i competitivitat del turisme cultural. Aquesta jornada és una iniciativa, gratuïta i oberta al públic en general, que compta amb la participació d'especialistes en turisme cultural de la Universitat de València i altres àmbits de la societat i pretén afrontar de forma directa i activa els desafiaments del turisme cultural a Xàtiva en els temps present i futur.

 
Organitza:

Universitat de València, Diputació de València i Ajuntament de Xàtiva.

 

Contacta: unitatsuport@uv.es ; vicerec.territori.societat@uv.es

 
Més informació:
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies