Cartell setmana internacional
La UV celebra la 1a. Setmana Internacional amb països associats

En el marc del projecte KA107 Erasmus+ amb països associats - que són aquells situats més enllà de la UE - se celebra la primera Setmana Internacional al si de la Universitat de València. Del 5 al 9 de març la 1st International Credit Mobility Week, que porta per títol "Mobilitat Internacional KA107 Erasmus+: principals reptes i oportunitats" reunirà a personal docent i administratiu d'altres universitats estrangeres per tal d'intercanviar experiències, analitzar els pros i contres en el desenvolupament del programa, així com també debatre el present i futur de la mobilitat com a eina d'internacionalització en l'educació superior.

Al llarg d'aquests cinc dies, els participants -procedents de països com Albània,Bòsnia i Hercegovina, Sèrbia, Tunísia, Ucraïna, Armènia, Kazakhstan i Sud-àfrica- assistiran a xerrades, debats i tallers personalitzats. Alhora el programa d'activitats també es complementarà amb diverses excursions i activitats culturals, tant per a conèixer la ciutat de València, com també per a conèixer les instal·lacions, campus i serveis de la institució pública més antiga del País Valencià.

 

Període de l'esdevenimentDe 5 de març de 2018 a 9 de març de 2018. Dilluns, dimarts, dimecres, dijous i divendres de 08:00 a 00:00.

 
 
Lloc de realització

Servei de Relacions Internacionals i cooperació

 
Organitza

Servei de Relacions Internacionals i cooperació.

www.uv.es/relint

 

Contacta internationalweek@uv.es

 
Més informació