Congrés Castells en l'aire
Vint beques per al III Congrés "Xàtiva: Història, Cultura i Identitat"

L’Ajuntament de Xàtiva ofereix 20 beques d'assistència al II I Congrés XÀTIVA: HISTÒRIA, CULTURA i IDE NTITAT Castells en l’aire [Els castells en la Història i la ficció]

El congrés tindrà lloc a la ciutat de Xàtiva els dies 16, 17, 18 i 19 d’octubre de 2018. El programa del congrés es pot consultar en: http://xativacult.com/

Les beques cobriran l'allotjament de tres nits (dimarts16, dimecres 17, i dijous 18 d’octubre) al nucli històric de Xàtiva per a 20 estudiants.

Els becaris es comprometen a arribar a Xàtiva al llarg del dimarts 16 d’octubre i a assistir a les diferents sessions del congrés fins a la seua clausura.

A canvi, rebran un certificat oficial on constarà la seua condició de beneficiaris d'una beca d'assistència i el còmput d'hores presencials del congrés.

Els interessats han d'enviar la següent documentació:

1. Document nacional d’identitat (o similar) escanejat.

2. Breu carta de presentació on conste el perfil del sol·licitant, la seua formació acadèmica i les raons per les quals vol assistir al congrés.

Aquesta documentació ha d'arribar al correu congresxativa@gmail.com abans del 4 d’octubre.

Dos dies després, es donarà a conèixer a la web del congrés el nom dels 20 becaris seleccionats. Aquestes 20 persones hauran de confirmar la seua acceptació de la beca fins tres dies després de la seua publicació.

 

Data De 12 de setembre de 2018 a 4 d’octubre de 2018. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Convent de Sant Domènec de Xàtiva

 
Organitza

Ajuntament de Xàtiva amb la col·laboració de la Universitat de València..

 

Contacta congresxativa@gmail.com

 
Més informació