GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Alimentació i cultura
  • Codi:33995
Crèdits 4,5
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 12/09/2022
Data de finalització23/12/2022
Examens
Data convocatòria 120/01/2023
Data convocatòria 230/03/2023
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts14:0016:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
E99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts15:0016:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous15:0016:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous16:0017:15AULA AF-16 B AULARI INTERFACULTATIU
◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous16:0017:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U99Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
PEREZ ALONSO, YAIZAE1Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT/A DR. UV
PEREZ ALONSO, YAIZAE99Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT/A DR. UV
PEREZ ALONSO, YAIZAT0Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT/A DR. UV
PEREZ ALONSO, YAIZAU1Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT/A DR. UV
PEREZ ALONSO, YAIZAU2Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT/A DR. UV
PEREZ ALONSO, YAIZAU99Sociologia i Antropologia Social UV AJUDANT/A DR. UV