GRAU EN CIÈNCIA I TECNOLOGIA DELS ALIMENTS

  • Assignatura:Producció de matèries primeres
  • Codi:34001
Crèdits 6
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 30/01/2023
Data de finalització19/05/2023
Examens
Data convocatòria 1
Data convocatòria 2
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
E1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns16:0017:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
E99Castellà     
L1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDilluns09:0013:00LABORATORI DE PRÀCTIQUES-25 FAC. DE FARMÀCIA
L2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts09:0013:00LABORATORI DE PRÀCTIQUES-25 FAC. DE FARMÀCIA
L3Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts09:0013:00LABORATORI DE PRÀCTIQUES-25 FAC. DE FARMÀCIA
L99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres15:0016:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U1Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous15:0016:00AULA AF-12 AULARI INTERFACULTATIU
U2Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDijous17:0018:00AULA AF-16 B AULARI INTERFACULTATIU
U99Castellà     
Professor/a Subgrup Departament Categoria
PONS MARTI, VICENTEE1Biologia Vegetal UV TITULAR D UNIVERSITAT UV
ROCA PEREZ, LUISL2Biologia Vegetal UV AJUDANT/A DR. UV
PONS MARTI, VICENTET0Biologia Vegetal UV TITULAR D UNIVERSITAT UV
PONS MARTI, VICENTEU1Biologia Vegetal UV TITULAR D UNIVERSITAT UV
PONS MARTI, VICENTEU2Biologia Vegetal UV TITULAR D UNIVERSITAT UV