GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Gestió d'empreses gastronòmiques
  • Codi:36366
Crèdits 6
Caràcter Formació bàsica

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 30/01/2023
Data de finalització19/05/2023
Examens
Data convocatòria 123/05/2023
Data convocatòria 222/06/2023
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
O1Valencià     
O2Valencià     
O99Valencià     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts15:0017:00AULA AF-6 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
FORERO ROSILLO, NICOLAS JOSET0Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras' UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITARI/A UV
HIGON TAMARIT, FRANCISCOT0Economia Aplicada UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV
SCHLESINGER -, MARIA WALESSKAT0Comercialització i Investigació de Mercats UV TITULAR D'UNIVERSITAT UV