GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Creativitat i innovació
  • Codi:36374
Crèdits 6
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 13/09/2021
Data de finalització23/12/2021
Examens
Data convocatòria 113/01/2022
Data convocatòria 216/06/2022
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
L1Valencià     
L2Valencià     
L99Castellà     
O1Valencià     
O99Castellà     
T0Castellà◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimecres17:0019:00AULA AF-14 A AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
RODRIGUEZ PEREZ, SERGIOT0Direcció d'Empreses 'Juan José Renau Piqueras' UV ASSOCIAT/DA UNIVERSITAT UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV CONTRACTAT/DA DR. UV