• Consulta l'oferta de graus

Formació Bàsica

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36357 Biologia animal 6 Veure fitxa
36358 Biologia vegetal 6 Veure fitxa
36359 Fisiologia 6 Veure fitxa
36360 Física 6 Veure fitxa
36361 Química 6 Veure fitxa
36363 Química Biològica i Bioquímica 6 Veure fitxa
36362 Anàlisi de dades 6 Veure fitxa
36364 Psicologia del consumidor i dels recursos humans 6 Veure fitxa
36365 Aspectes legals de l'activitat gastronòmica 6 Veure fitxa
36366 Gestió d'empreses gastronòmiques 6 Veure fitxa

Ciències dels Aliments

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36367 Nutrició 6 Veure fitxa
36368 Dietètica 6 Veure fitxa
36369 Bromatologia 6 Veure fitxa
36370 Seguretat alimentària 4,5 Veure fitxa
36371 Microbiologia i parasitologia alimentàries 4,5 Veure fitxa
36372 Gastronomia mediterrània 6 Veure fitxa
36373 Gastronomia internacional 6 Veure fitxa
36374 Creativitat i innovació 6 Veure fitxa
36375 Restauració col·lectiva 6 Veure fitxa

Tecnologia dels Aliments

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36376 Tecnologia dels aliments 6 Veure fitxa
36377 Materials i equips 6 Veure fitxa
36378 Tècniques de cuina 6 Veure fitxa
36379 Sensorialitat 6 Veure fitxa
36380 Sumilleria i cocteleria 6 Veure fitxa

Ciències Socials i Jurídiques

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36381 Economia aplicada 4,5 Veure fitxa
36382 Polítiques públiques 4,5 Veure fitxa
36383 Etnogastronomia 6 Veure fitxa
36384 Gestió de qualitat 6 Veure fitxa
36385 Sistemes de producció i logística 6 Veure fitxa
36386 Economia sectorial 6 Veure fitxa
36387 Emprenedoria i pla de negocis 6 Veure fitxa
36388 Idiomes i gastronomia 4,5 Veure fitxa
36389 Desenvolupament local 6 Veure fitxa

Itinerari: Gestió de cuina

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36390 Tècniques de cuina aplicades 6 Veure fitxa
36391 Gestió de cuina 4,5 Veure fitxa
36392 Art i gastronomia 4,5 Veure fitxa
36393 Showcooking 4,5 Veure fitxa

Itinerari: Gestió d'indústria alimentària

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36394 Creació d'empreses gastronòmiques 6 Veure fitxa
36395 Consells reguladors en la Comunitat Valenciana 4,5 Veure fitxa
36396 Avanços tecnològics 4,5 Veure fitxa
36397 TIC en gastronomia 4,5 Veure fitxa

Pràctiques Externes

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36398 Pràctiques externes 18 Veure fitxa

Treball Fi de Grau

Codi Nom Crèdits Guia docent, horaris, exàmens
36399 Treball fi de grau 12 Veure fitxa