- 15221: Que els estudiants hagen demostrat posseir i comprendre coneixements en una àrea d'estudi que parteix de la base de l'educació secundària general, i se sol trobar a un nivell que, si bé descansa en llibres de text avançats, inclou també alguns aspectes que impliquen coneixements procedents de l'avantguarda del seu camp d'estudi.
- 15222: Que els estudiants sàpien aplicar els seus coneixements al seu treball o vocació d'una forma professional i posseïsquen les competències que solen demostrar-se per mitjà de l'elaboració i defensa d'arguments i la resolució de problemes dins de la seua àrea d'estudi.
- 15223: Que els estudiants tinguen la capacitat d'arreplegar i interpretar dades rellevants (normalment dins de la seua àrea d'estudi) per emetre judicis que incloguen una reflexió sobre temes rellevants d'índole social, científica o ètica.
- 15224: Que els estudiants puguen transmetre informació, idees, problemes i solucions a un públic tant especialitzat com no especialitzat.
- 15225: Que els estudiants hagen desenvolupat aquelles habilitats d'aprenentatge necessàries per a emprendre estudis posteriors amb un alt grau d'autonomia.
- 5755: Conèixer el desenvolupament embriològic en les diferents etapes de formació. L'anatomia i fisiologia humana. Estudi dels diferents òrgans, aparells i sistemes. Esplacnologia vascular i nerviosa. Eixos i plànols corporals. Anatomia específica del membre inferior.
- 5756: Adquirir coneixements sobre la biologia cel·lular i tissular. Composició i organització de la matèria dels éssers vius. Histologia. Genètica.
- 4927: Conèixer les matèries de biofísica, fisiologia i bioquímica relacionades amb el cos humà. Principis immediats. Bioquímica i biofísica de les membranes, dels músculs i dels nervis. Adquirir el coneixement de les funcions i de la regulació dels distints òrgans i sistemes del cos humà.
- 4929: Conèixer el concepte anatòmic i funcional de la malaltia i la classificació de les malalties. Descriure la patologia dels diferents òrgans, aparells i sistemes. Semiologia mèdica. Dermatologia. Reumatologia. Traumatologia. Neurologia. Endocrinologia. Processos vasculars patològics. Patologies sistèmiques amb repercussió al peu.
- 4930: Conèixer lÆanatomia patològica. Patologia cel·lular. Reparació tissular. Alteracions del creixement cel·lular. Nomenclatura i classificació de les neoplàsies.
- 4931: Conèixer els conceptes bàsics de la microbiologia. Morfologia i fisiologia dels microorganismes. Infecció. Immunologia. Immunitat natural i adquirida. Vacunes i sèrums. Microorganismes més freqüents en les patologies del peu. Aspectes fonamentals de la parasitologia sanitària. Microbiologia ambiental. Laboratori i diagnòstic microbiològic de les malalties. Mecanismes de patogenicitat viral. Micologia. Fonaments microbiològics per a la prevenció dÆinfecció.
- 4979: Conèixer i aplicar els principis de farmacocinètica i farmacodinàmica. Acció, efectes, reaccions adverses i interaccions farmacològiques. Descripció dels distints grups farmacològics. Fàrmacs dÆús habitual, indicacions i contraindicacions. Disseny de fàrmacs i desenvolupament de medicaments. Receptes. Estudis de toxicitat. Vies dÆadministració de medicaments. Productes naturals dÆutilització terapèutica, la seguretat i lÆeficàcia dels quals estiga demostrada segons les evidències científiques disponibles.
- 4980: Conèixer el sistema sanitari espanyol i els aspectes bàsics relacionats amb la gestió dels serveis de salut, fonamentalment els que estiguen relacionats amb l'atenció i la rehabilitació podològica, implementant en la seua anàlisi una perspectiva de gènere.
- 5066: Adquirir el concepte de salut i malaltia. Conèixer els determinants de la salut en la població amb perspectiva de gènere. Desenvolupar els factors que influeixen en el fenomen salut-malaltia. Disseny de protocols de prevenció i la seua aplicació pràctica. Salut pública. Concepte, mètode i ús de l'epidemiologia.
- 5067: Adquirir habilitats de treball en equip com a unitat en què sÆestructuren de forma unidisciplinària o multidisciplinària i interdisciplinària els professionals i la resta dels personal relacionat amb la prevenció, lÆavaluació diagnòstica i el tractament podològic.
- 5076: Adquirir i aplicar els coneixements teòrics i pràctics interessats en els aspectes psicològics intervinents en la relació pacient-terapeuta. Desenvolupament cognitiu emocional i psicosocial de lÆésser humà. Conèixer els aspectes psicològics del dolor. Introducció a lÆestudi del comportament humà. Psicologia social. Influència del factor gènere en els aspectes psicològics de la salut i la malaltia.
- 5118: Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar les tecnologies i les fonts d'informació biomèdica, per obtenir, organitzar, interpretar i comunicar informació científica i sanitària. Conèixer els conceptes bàsics de bioestadística i la seua aplicació. Usar els sistemes de cerca i recuperació de la informació biomèdica i comprendre i interpretar críticament textos científics. Conèixer els principis del mètode científic, de la investigació biomèdica i de l'assaig clínic.
- 5195: Identificar i integrar la pràctica professional des del respecte a lÆautonomia del pacient; descriure els elements propis del maneig de la documentació clínica, posant una atenció especial als aspectes de confidencialitat; identificar els criteris bàsics de gestió clínica, economia de la salut i ús eficient dels recursos.
- 5196: Conèixer els fonaments de la biomecànica i la cinesiologia. Teories de suport. La marxa humana. Alteracions estructurals del peu. Alteracions posturals de lÆaparell locomotor amb repercussió al peu i viceversa. Instruments dÆanàlisi biomecànic. La perspectiva del gènere en lÆanàlisi biomecànic de la marxa.
- 5254: Realitzar la història clínica podològica i registrar la informació obtinguda. Filogènia de l'aparell locomotor. El peu a través de la història. Desenvolupar les tècniques d'exploració física. Paràmetres clínics normals en decúbit, bipedestació estàtica i dinàmica. Tècniques d'exploració clínica. Estudi de les tècniques i forma d'actuació podològica en l'àmbit sanitari.
- 5255: Conèixer els fonaments de la podologia. Ergonomia. Història de la professió i marc conceptual. Concepte de professió. Nomenclatura tècnica utilitzada en ciències de la salut. Adquirir capacitat en la gestió clínica dels serveis de podologia.
- 5317: Actuar sobre la base del compliment de les obligacions deontològiques de la professió, la legislació vigent i els criteris de normopraxi. Drets del pacient. Responsabilitat civil i sanitària. Problemes ètics en l'exercici de la professió. Instruments que ajuden el professional en cas de problemes ètics. Marc professional. Drets i obligacions del professional.
- 5376: Conèixer els diferents sistemes diagnòstics, les seues característiques i la seua interpretació, així com la manipulació de les instal·lacions de radiodiagnòstic podològico i la radioprotecció. Estructura atòmica de la matèria. Radioactivitat. Interacció dels electrons i fotons amb la matèria.
- 5379: Desenvolupar l'habilitat de realitzar les activitats radiològiques pròpies de la podologia. Equips de raigs X. Magnituds i unitats de formació d'imatges. Detecció de radiacions. Control de qualitat i calibratge de les instal·lacions de radiodiagnòstic. Radiobiologia i radioprotecció. Legislació. Conèixer altres tècniques d'obtenció d'imatges diagnòstiques del peu. Tècniques radiològiques. Interpretació radiològica.
- 5380: Identificar i analitzar els problemes de salut del peu en els diferents aspectes ambientals, biodinàmics i socials, així com un aprenentatge relatiu a l'avaluació dels fets científicament provats i a l'anàlisi de les dades en general, per aplicar la podologia basada en l'evidència científica.