• Rectorat

Què són?

Els nous estudis de Doctorat, implantats a partir del curs acadèmic 2014/2015, d'acord amb les disposicions contingudes en el Reial Decret 99/2011, de 28 de gener, pel que es regulen les ensenyances oficials de doctorat estableixen unes activitats de formació doctoral. Estes activitats, que no s'estructuren en crèdits ECTS, comprenen tant formació transversal com específica de l'àmbit de cada programa.

L'organització de la dita formació i els procediments per al seu control figuren en la memòria de verificació de cada programa de doctorat.

Incorporació a l’expedient del doctorand

Les activitats de formació realitzades pel doctorand s'incorporen en el document d'activitats.

Taxes

La inscripció en aquestes activitats no està subjecta a cap taxa específica. La taxa de tutel·la acadèmica que el doctorand abona cada curs inclou la matrícula en aquestes activitats.

Horaris i continguts

Cada curs s’oferta on-line, en diferents dates i llengües. Us aconsellem que imprimiu la informació de cada oferta per tal de definir el vostre calendari transversal abans d’accedir a la inscripció mitjançant la plataforma específica de matrícula.

Les activitats de formació transversal ofertades en el curs 2016/2017 pots consultar-les en la web del Centre de Formació i Qualitat "Manuel Sanchis Guarner", on podràs accedir als continguts, les dates i els professors.

Els cursos es desenvoluparan en els mesos de febrer a maig, amb un durada de 15 hores cada activitat.

Instruccions a tindre en compte

És molt important tindre en compte que:

  • Cada alumne només pot inscriure’s en una única edició de cada curs.
  • La plataforma no verifica si les activitats transversals en les que l’alumne s’inscriu es corresponen amb les del programa de Doctorat concret què cursa l’alumne. Cal que el doctorat consulte al web les activitats que se li exigeix cursar en el seu Programa de Doctorat.
  • Cada curs té un límit de places. Una vegada cobertes les places de cada edició d’un curs es tancarà l’esmentada edició i l’alumne haurà de seleccionar una altra opció.
  • Algunes edicions dels cursos especifiquen detalls relatius a les àrees d’humanitats, ciències o socials, per la qual cosa és responsabilitat de cada estudiant comprovar que:

a) el curs pertany al seu programa de doctorat, i
b) l’edició triada s’ajusta a la seua àrea.

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies