preinscripción

Tens fins el 12 de juny de 2023 a les 14:00h per a formalitzar la teua sol·licitud en fase ordinària: és un procés telemàtic que pots realitzar des de qualsevol dispositiu electrònic i que no comporta cap pagament(*).

Pot participar:

  1. Estudiantat que estiga en possessió d’un títol universitari oficial que done accés als estudis de màster, o que estiga en condicions d’obtenir-lo, com a molt tard, en data de 19 de juliol de 2023.
  2. Estudiantat d’un Grau impartit per una universitat de l’Espai Europeu d’Educació Superior al qual li quede per superar el Treball de Fi de Grau i fins un màxim de 9 crèdits ECTS (excepte en el cas del Màster en Advocacia, al qual sols es podrà accedir si s’està en possessió del títol).

Si desitges invertir en el teu futur i obtenir una formació especialitzada de qualitat, consulta l'oferta d'estudis de màster ací i tota la informació sobre el procediment ací.

 (*) Els i les titulades universitàries els títols de les quals hagen sigut expedits per institucions alienes a l'Espai Europeu d'Educació Superior, hauran d'abonar una taxa per l'estudi d'equivalència del títol acreditat i aportar la documentació legalitzada/postil.lada