• CG1: Obtindre els coneixements i habilitats bàsiques per a l'argumentació jurídica, per a la seua comunicació en fòrums especialitzats i generalistes, de forma oral i/o escrita, i fer-ho de forma clara, precisa i convincent.
  • CG2: Ser capaços d'integrar i assumir coneixements de diferents àmbits relacionats amb la psicologia i psicopatologia perinatal i infantil, elaborar propostes d'acció orientades a les necessitats perinatals i infantils i col·laborar amb els diferents àmbits implicats des de la multidisciplinariedad.
  • CG3: Conéixer i comprendre els problemes nous que es plantegen entorn del Dret constitucional en la nostra societat actual. Un aprenentatge adquirit de forma sistemàtica, amb actitud crítica, aplicant la perspectiva de gènere i atenent al principi d'igualtat d'oportunitats i accessibilitat universal de les persones amb discapacitat, des d'un prisma nacional i internacional, amb la degut anàlisi dels seus orígens històrics i les seues conseqüències.
  • CG4: Desenvolupar la capacitat per a identificar i saber usar les fonts d'informació més importants i de naturalesa especialitzada -normatives, jurisprudencials i doctrinals- de forma presencial o on line, dins de l'àmbit del Dret constitucional.
  • CG5: Adquirir les habilitats pròpies de la investigació i els coneixements propis del màster, de manera que es tinga la capacitat i determinació necessàries per a elaborar, argumentar i defendre amb rigor i serietat acadèmica un treball d'investigació jurídica en l'àmbit del Dret constitucional i buscant l'excel·lència.
  • CG6: Conéixer i aplicar el mètode d'investigació científica adequat a l'àmbit del Dret constitucional, en el que actualment té particular rellevància l'ús de les TIC existents en este sector de l'ordenament.