El sistema d’admissió és el següent:

a) El 80% de les places ofertes cada curs acadèmic es reserva a estudiants que tinguen un títol universitari oficial espanyol, o un altre d’expedit per una institució d’ensenyament superior de l’espai europeu d’educació superior, que faculte al país expedidor del títol per a l’accés a ensenyaments de màster.

b) El 20% de les places ofertes cada curs acadèmic es reserva als titulats de sistemes educatius aliens a l’espai europeu d’educació superior.

c) Si en un curs acadèmic concret no es cobreix algunes de les quotes de places ofertes d’acord amb els criteris anteriors, el nombre de places no cobertes es podrà compensar amb estudiants pertanyents a la quota que sí que haja cobert les places ofertes.

Quant als criteris de valoració de mèrits i proves d’admissió específiques que s’apliquen en el sistema de selecció, cal indicar el següent:

1. Els criteris de valoració de mèrits per a l’admissió d’estudiants en aquest màster es basen en el currículum de l’estudiant. Per ser tinguts en compte, tant el currículum, com tots els mèrits que l’estudiant al•legue:
a) Han d’estar degudament justificats.
b) Han d’estar redactats en espanyol o en valencià. Si es presenten en un altra llengua, cal presentar la documentació original acompanyada d’una traducció oficial a l’espanyol o al valencià.

S’exigeix el coneixement de la llengua espanyola (nivell oral i escrit), que és la llengua vehicular utilitzada al llarg del procés formatiu dels ensenyaments d’aquest màster. Es recomana el coneixement d’altres llengües de treball (anglès, francès, italià…) i de les llengües en què es pot redactar el treball de fi de màster (espanyol i valencià).

En el cas que un o una estudiant no acredite degudament el coneixement (oral i escrit) de la llengua espanyola, la Comissió de Coordinació Acadèmica del màster podrà acordar que l’estudiant en qüestió realitze una prova d’admissió específica sobre aquest particular. Si no se supera la prova, si n’hi ha, aquest fet serà determinant per no admetre l’estudiant en qüestió.