Es tracta d’un títol conjunt entre la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, coordinat per la Universitat de València i organitzat per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València i per l’Institut d’Enginyeria de l’Aigua i Medi Ambient de la Universitat Politècnica de València.
La col•laboració, tant a nivell docent, com a nivell d’investigació, entre ambdós centres és molt estreta de fa més de dues dècades. A més, la participació de diverses àrees de coneixement d’ambdós universitats ha fet possible comprendre les múltiples disciplines que el màster imparteix, amb professors universitaris de reconegut prestigi en els seus camps d’especialització. És a dir, es tracta d’un màster que suma recursos i esforços de totes dues institucions.
 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies