El grau en Enginyeria Biomèdica és el títol universitari oficial que s’ha usat com a referent per al disseny del pla d’estudis del Màster Universitari en Enginyeria Biomèdica. Per tant, aquest es considera el grau de referència i els seus graduats i graduades, d’acord amb els criteris de valoració de mèrits establerts, seran admesos, si escau, sense complements formatius en aquest màster.
Igualment, d’acord amb els criteris de valoració de mèrits establerts en l’apartat següent, hi seran admesos, si escau, sense complements formatius, els graduats i graduades en Enginyeria Biomèdica provinents de qualsevol universitat espanyola.
Per a la resta de sol•licitants que complisquen els requisits d’accés, s’han establert complements formatius que han de completar i que, en tot cas, es consideraran prerequisits per a l’admissió.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies