Les sol·licituds d'admissió al Màster en Enginyeria Biomèdica que complisquen les condicions d'accés i els requisits específics d'admissió, seran avaluades per la Comissió Acadèmica del Màster de conformitat amb els criteris de valoració de mèrits i selecció que es descriuen seguidament.
a) Valoració de l'expedient acadèmic.
En el cas d'expedients qualificats en escales diferents a les indicades en l'RD 1125/2003, es requerirà que la persona interessada aporte una declaració d'equivalència de notes mitjanes d'estudis universitaris realitzats en centres estrangers obtinguda del Ministeri competent en matèria d'Universitats. A aquelles persones que no aporten aquest document se'ls assignarà un 5 com a nota mitjana d'accés.
70%
b) Correspondència de les competències de la titulació d'accés amb les del Grau de Referència.
20%
c) Curriculum vitae.
10%

Requisit Lingüístic: s'utilitzarà el castellà i l'anglés com a llengua vehicular per al procés formatiu de la titulació. L'estudiantat haurà d'acreditar un grau de competència i domini del castellà o de l'anglés. En concret serà necessari que acredite el nivell B2 de castellà i anglés mitjançant qualsevol dels certificats oficials reconeguts per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (*CRUE) o per l'Associació de Centres de Llengües en l'Ensenyament Superior (*ACLES) .