El perfil d’ingrés recomanat és, per aquest ordre, estudiants que hagen finalitzat estudis reglats de grau en especialitats relacionades amb: direcció d’empreses (p. ex., graus en ADE, Empresarials; Gestió de Pimes; International Business, etc. ), àrees relacionades amb la direcció d’empreses i amb l’economia de l’empresa (graus en Finances i Comptabilitat, Turisme, Relacions Laborals i Recursos Humans, etc.) o afins a aquestes (grau en Economia, Enginyeria Industrial, etc.).

En general és recomanable que els estudis universitaris realitzats anteriorment hagen proporcionat a l’estudiant coneixements bàsics sobre les temàtiques següents: direcció general i organització d’empreses, direcció estratègica. gestió de recursos humans. Màrqueting, finances, comptabilitat, gestió d’operacions, estadística, economia.

- Acreditació de B2 d'una de les dues llengües pròpies de la Universitat de València que no les tenen com a llengua materna. L’acreditació s’ha de fer mitjançant certificat oficial o  la realització una prova oral i escrita.

-Certificacions de domini de l'anglès (per a candidats de parla no anglesa): Possessió d'un nivell B2 o superior de domini de l'anglès, d’acord amb els estàndards del CEFR (Common European Framework of Reference for Languages: Learning, Teaching, Assessment). Si no s'aporta certificació, la comissió pot realitzar una prova de nivell al candidat.