El programa Erasmus+ és el nou programa de la Unió Europea en educació, cultura i esport. Conté diverses accions, entre les destaquen les mobilitats dels estudiants. Aquestes mobilitats permeten als estudiants matriculats en estudis de Màster de la Universitat de València realitzar un període d´estudis en una altra institució d´educació superior europea. De la mateixa forma, estudiants de Màster d´altres universitats europees participants en el programa Erasmus+ poden cursar períodes d´estudis a la Universitat de València.

Aquestes estades es basen en un acord interinstitucional de mobilitat Erasmus+ que signa la Universitat de València amb altra institució d´educació superior europea. L´acord interinstitucional recull les característiques de les mobilitats (màsters implicats, àrea d´estudis, durada, nombre de mobilitats, requisits lingüístics, etc.).

Es pot consultar l´oferta concreta de destinacions Erasmus de cada Màster a través del Portal Serveis Estudiants www.uv.es/portalumne dins de l´opció “Programes d´Intercanvi amb altres universitats” -> “Consulta de Programes d´Intercanvi”.

Més informació al voltant de les convocatòries Erasmus Màster de la Universitat de València (terminis, condicions, requisits) pot consultar-se a través del següent enllaç:

http://go.uv.es/vSAbR38