Per a poder ser admés en este Màster, a més d'estar en possessió d'un títol universitari que permeta l'accés a les ensenyances de màster els estudiants hauran d'acreditar els següents nivells de coneixement d'espanyol i d'anglés.

  • Nivell d'anglés, acreditar un nivell mínim B2, a partir de la classificació del Marc Comú Europeu de Referència, als estudiants amb nacionalitat de països no angloparlants que a més procedisquen del sistema educatiu d'un país la llengua del qual no siga l'anglés.
  • Nivell d'espanyol, acreditar un nivell mínim C1, a partir de la classificació del Marc Comú Europeu de Referència, als estudiants amb nacionalitat de països no castellanoparlants que a més procedisquen del sistema educatiu d'un país la llengua del qual no siga l'espanyol.

El procés d'admissió està subjecte als criteris següents:

1. Títol Universitari

  • Llicenciats/Diplomats/Graduats en Economia, Administració d'empreses o titulacions semblants.
  • Llicenciats/Diplomats/Graduats en altres titulacions, que hagen realitzat estudis rellevants vinculats a l'àmbit de l'Economia i els Negocis, preferentment amb perfil internacional. S'entén com a tals estudis aquells d'especialització a nivell de postgrau realitzats en àrees de l'Economia i els Negocis.
  • Llicenciats/Diplomats/Graduats en altres titulacions, amb experiència professional significativa en l'àmbit de l'Economia i els Negocis, preferentment amb perfil internacional. Cal notar com a tal experiència aquella estesa almenys durant tres anys en àrees de l'Economia i els Negocis, en funcions que denoten la realització de funcions pròpies d'eixes àrees, no administratives. Cal notar que períodes d'experiència d'eixe tipus, però inferiors a tres anys es valoraran per a tots els candidats, encara que no suposen la seua consideració com de perfil recomanat. Els tres anys s'establixen assimilant l'experiència professional a la duració mínima del tipus d'estudis (Diplomats o Graduats de tres anys) que concedixen la condició de perfil d'ingrés preferent.

2.Requisits d'idoneïtat: per a determinar si hi ha motius que facen la candidatura incompatible amb l'aprofitament del Màster.

  • Carta de presentació i motivació del candidat
  • Dos cartes de referencia/recomendació. Estes cartes poden ser de professors i tutors que coneguen el candidat en el seu exercici acadèmic i/o de professionals que coneguen el candidat per la seua labor en empreses o institucions.