El programa Erasmus+ és el nou programa de la Unió Europea en educació, cultura i esport. Conté diverses accions, entre les destaquen les mobilitats dels estudiants. Aquestes mobilitats permeten als estudiants matriculats en estudis de Màster de la Universitat de València realitzar un període d´estudis en una altra institució d´educació superior europea. De la mateixa forma, estudiants de Màster d´altres universitats europees participants en el programa Erasmus+ poden cursar períodes d´estudis a la Universitat de València.

Aquestes estades es basen en un acord interinstitucional de mobilitat Erasmus+ que signa la Universitat de València amb altra institució d´educació superior europea. L´acord interinstitucional recull les característiques de les mobilitats (màsters implicats, àrea d´estudis, durada, nombre de mobilitats, requisits lingüístics, etc.).

Es pot consultar l´oferta concreta de destinacions Erasmus de cada Màster a través del Portal Serveis Estudiants www.uv.es/portalumne dins de l´opció “Programes d´Intercanvi amb altres universitats” -> “Consulta de Programes d´Intercanvi”.

La Universitat de València (UV) ha firmat un Conveni de Col·laboració amb la Russian Presidential Academy of National Economy and Public Administration (RANEPA) que possibilita realitzar una Doble Titulació de Postgrau en ambdós institucions, basat en el Màster en Internacionalització Econòmica: Gestió del Comerç Internacional, de la UV, i el Màster en Estudis Regionals Internacionals de RANEPA. Aquells candidats al Màster que estiguen potencialment interessats en esta Doble Titulació han de fer-ho constar en la seua Carta de Motivació (requisit fonamental per a ser admés en el Màster) i poden sol·licitar informació addicional a la Direcció del Màster. Pot consultar els termes del conveni en el document següent.

Més informació al voltant de les convocatòries Erasmus Màster de la Universitat de València (terminis, condicions, requisits) pot consultar-se a través del següent enllaç:

http://go.uv.es/vSAbR38