El perfil de l’estudiant del Màster en Recerca i Desenvolupament en Biotecnologia i Biomedicina correspon a titulats i titulades que han finalitzat titulacions prèvies de grau (o llicenciatura) en l’àmbit de la biotecnologia, la biomedicina, la bioquímica o la biologia molecular i que desitgen completar la seua formació mitjançant la realització d’un màster amb orientació professional o investigadora en aquests àmbits, amb un elevat contingut experimental.
Per això es recomana com a perfil estar en possessió d’algun dels títols següents: grau (o llicenciatura) en Biotecnologia, Bioquímica, Biomedicina o títols afins corresponents a altres ciències biològiques o mèdiques afins, sota valoració de la comissió acadèmica de màster.
 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies