L'admissió es fa de manera personalitzada, tenint en compte el currículum i l'expedient del sol·licitant, d'acord amb els paràmetres globals que estableixen les normes vigents i els criteris específics determinats per la Comissió de Coordinació Acadèmica del Màster (CCA). Aquests criteris determinaran l'orde de preferència en la matrícula i la nota mínima d'accés, i se centren en els següents aspectes o àrees bàsiques, que es baremen en funció de l'afinitat del currículum als continguts del Màster:

  1. L'afinitat de la Titulació d'accés amb el màster (40%)
  2. Nota mitjana de l'expedient acadèmic (30%)
  3. L'Activitat professional en àrees relacionades amb la política econòmica i l'economia pública (es requerix especificar la categoria professional, la duració dels contractes i de la jornada laboral) (15%)
  4. El nivell de formació en continguts relacionats amb el màster (es requerix indicar la seua duració) (10%)
  5. El nivell d'idiomes estrangers justificat amb certificats oficials (5%)

Els aspirants la llengua materna dels quals no siga el castellà han de presentar un certificat oficial, expedit per una entitat pública, justificant un nivell de coneixement igual o superior al B2. En casos excepcionals, podrà establir-se un procediment alternatiu contactant amb la direcció del Màster.

S'haurà de presentar una breu carta de motivació exposant les raons per les quals es vol cursar el Màster i explicant la relació del perfil acadèmic i laboral amb els continguts del mateix.

Se suggerix que s'aportació fins a dos cartes de recomanació de professors o tutors acadèmics de la titulació d'accés al màster (o de màsters universitaris) per a cursar este Màster. La CCA del Màster es reserva la realització d'entrevista personal o el requeriment d'informació complementària a la presentada inicialment en la sol·licitud.