La mobilitat és crítica en l’èxit dels objectius del màster en WOP-P, ja que facilita una formació excel•lent en psicologia del treball, de les organitzacions i dels recursos humans, alhora que estimula les oportunitats de carrera dels estudiants.

Els diferents mòduls del màster (a excepció de la Winter School) s’ofereixen, en paral•lel, a totes les universitats europees participants (Universitat de València, Universitat de Barcelona,  Alma Mater Sutdiorum-Università da Bologna, Universidade de Coïmbra). A més, en el màster participen unes quantes universitats no europees.

Com a regla general, l’estudiant ha de realitzar, almenys, 30 crèdits ECTS en dues universitats (30 crèdits en cada una d’elles) de diferents països europeus del consorci (Itàlia, Portugal i Espanya).

Si l’estudiant té una beca Eramus Mundus, les dues universitats han de pertànyer a un país diferent d’aquell en què ha obtingut el seu últim títol universitari.

A més del període obligatori de mobilitat, és possible realitzar una mobilitat voluntària addicional, especialment respecte al pràcticum. En el cas dels estudiants europeus, es promourà la realització del pràcticum en institucions no europees, mentre que en el cas dels estudiants de tercers països, es promourà la mobilitat addicional a través de les institucions europees.