• CE1: Saber avaluar la influència dels components dels aliments en la qualitat d´aquests.
  • CE2: Ser capaç d´entendre les metodologies per al processament dels aliments.
  • CE3: Adquirir habilitats en les tècniques i els mètodes d´análisi que permeten avaluar distints aspectes de la seguretat dels aliments.
  • CE4: Adquirir coneixements sobre els procediments reglamentaris en la gestió de la qualitat alimentària.
  • CE5: Coneixement dels conceptes bàsics d'higiene dels aliments. Mesures higièniques i preventives.
  • CE6: Coneixement i capacitat per estimar els riscos associats a l'exposició de substàncies químiques i de tòxics biològics en productes de consum.
  • CE7: Coneixement dels mètodes més utilitzats per avaluar riscos per la presència productes químics i tòxics en aliments i mesures per al seu control.
  • CE8: Coneixement dels compostos tòxics procedents de la fabricació d'aliments.
  • CE9: Capacitat per interpretar les dades obtingudes de l'avaluació del risc i extrapolació a l'ésser humà. Establiment de límits de seguretat.
  • CE10: Conèixer bases científiques de la nutrició i en relació amb els últims desenvolupaments i tendències en aquest camp.
  • CE11: Manejar amb destresa les eines necessàries per avaluar els hàbits alimentaris.
  • CE12: Proposar tècniques, estratègies i models d'intervenció nutricional en les situacions fisiològiques especials, així com en les patologies més prevalents o relacionades amb l'alimentació.
  • CE13: Reconèixer les necessitats nutricionals de determinades col·lectivitats.
  • CE14: Capacitat per adaptar els processos relacionats amb els aliments a les normes vigents d'higiene dels aliments i sistemes de gestió de qualitat.
  • CE15: Conèixer la investigació que en alimentació, nutrició i tecnologia alimentària que demana la Comunitat Valenciana.
  • CE16: Coneixements bàsics sobre els principals grups microbians relacionats amb els aliments i familiaritzar-se amb els mètodes de classificació microbiana.
  • CE17: Capacitat per a l'aplicació de les principals tècniques biològiques i biotecnològiques per a la detecció de microorganismes i la interpretació dels resultats.
  • CE18: Manejar la metodologia estadística i saber analitzar problemes i aplicar les eines estadístiques més apropiades en cada cas.
  • CE19: Coneixement dels mètodes més utilitzats en la conservació i transformació d'aliments així com de les tecnologies emergents i tecnologies d'envasament.
  • CE20: Conèixer, valorar críticament i saber utilitzar i aplicar les fonts d'informació relacionades amb la nutrició, ciència i tecnologia dels aliments i seguretat alimentària, estils de vida i aspectes sanitaris.
  • CE21: Adquirir la formació bàsica per a l'activitat investigadora, amb capacitat de formular hipòtesis, recollir i interpretar la informació per a la resolució de problemes d'acord amb el mètode científic, comprenent la importància i les limitacions del pensament científic en matèria sanitària i nutricional.
  • CE22: Obtenir la formació necessària per incorporar-se a departaments d'investigació, desenvolupament i innovació dins les empreses del sector agroalimentari.
  • CE23: Capacitat de treball en equip, promoure iniciatives, planificar i prendre decisions en l'àmbit de l'empresa alimentaria.