La comissió de coordinació acadèmica realitza la selecció dels estudiants atenent raons científiques i acadèmiques basades en:
Per a ser-hi admès és un requisit indispensable ser diplomat/ada o graduat/ada en Fisioteràpia.
Per la baremació dels alumnes s’assigna una puntuació a cada un dels criteris que s’especifiquen a continuació:

  1. Expedient acadèmic de la titulació de diplomatura o grau en Fisioteràpia.
  2. Formació de postgrau universitari en el camp de la recuperació funcional i/o exercici terapèutic.
  3. Experiència laboral específica en algun dels itineraris de capacitació avançada oferts en el màster.

En l’apartat 1 es valora l’expedient acadèmic sobre 10, tenint en compte la puntuació mitjana com a criteri de valoració.
Respecte al criteri 2, els diplomes universitaris presentats es valoren en funció del nombre d’hores, de la manera següent:

  • Per cada curs de 750 a 1000 hores: 2 punts.
  • Per cada curs de 500 a 749 hores: 1,5 punts.
  • Per cada curs de 250 a 499 hores: 1 punt.
  • Per cada curs superior a 100 hores: 0,5 punts.

En l’apartat 3 es tenen en consideració els anys treballats en serveis i/o unitats de fisioteràpia de les especialitats ofertes en el màster, acreditades mitjançant certificat expedit a aquest efecte, de manera que es comptabilitzarà un punt per cada semestre o fracció treballat.

Si cal, es realitzarà una entrevista personal opcional que determinarà la comissió de coordinació acadèmica, en la qual es consideraran aspectes com les seues inquietuds i valoració de l’exercici com a eina terapèutica en l’àmbit de la fisioteràpia, interès específic per cursar el màster, i perspectives professionals de futur.
Els estudiants estrangers que vulguen accedir al màster han d’estar en possessió del nivell C1 de qualsevol de les dues llengües cooficials de la Comunitat Valenciana.