• Títols Propis

Màster Propi en Gestió del Talent

Objectius

El màster en gestió del talent pretén ser un referent nacional en les noves tendències en
la direcció de persones des d'un enfocament més modern i actual dels Recursos Humans, RH. Es contempla tant la visió més organitzativa i de negoci de l'empresa amb les àrees de Marca d'Ocupador, Gestió del Talent Intel·ligent i la Compensació Total, com les àrees més estratègiques d'Atracció de Talent (Onboarding i Selecció), Desenvolupament de Talent (nous models de desenvolupament de carrera, entrenament competencial, e-learning, outdoor training, coaching, mentoring i altres tècniques i eines de desenvolupament organitzatiu) i Retenció/Fidelització del Talent (Experiència de l'empleat, Proposta de Valor de l'Empleat, Engagement, Benestar, Ètica i Gestió de la Diversitat). Per això, es treballa la gestió del talent organitzatiu exposant els millors casos actuals com American Express, IBM, Microsoft, Wolters Kluver, Telefónica, Consum, Melia Hotels International, Cajamar, Schneider Electric,Hasbro, Verdifresh, Grup R, Sanofi Ibèria entre altres. Així mateix el professional aprén les eines de la gestió per competències per a establir indicadors en la gestió del talent i en les estratègies de desenvolupament professional. I finalment s'aprofundeix en la intel·ligència emocional, en el outdoor-training, en el mentoring i en el coaching com a tècniques d'implementació estratègica. Els alumnes reben un informe d'avaluació competencial professional al començament i tenen l'opció de rebre sessions gratis de coaching al principi i al final per a orientar millor la seua eixida laboral i professional. El màster dura un any acadèmic i treballa només amb grups de màxim 15 persones, permetent un major aprenentatge individual i una major cohesió grupal.
Al llarg del màster ser realitzen 5 eixides de outdoor training i es treballa amb metodologia del cas i
experiencial fent del màster un cas únic formatiu a nivell europeu. Amb el màster s'aconsegueix de tots
els professionals i acabats de llicenciar una major ocupabilitat i actualitat en el món competitiu de les empreses així com una clara diferenciació en la gestió dels RH.
El màster es complementa amb les pràctiques en empresa que busquen completar i millorar, en cas que ho necessite l'alumne, l'ocupabilitat i l'aplicabilitat professional de l'aprés els caps de setmana.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Direcció i Gestió Empresarial

Tipus de cursMàster Propi

Modalitat:Presencial

Preu matrícula 3.950 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció04/11/2019

Data d'inici curs 08/11/2019

Data de finalització curs 26/06/2020

Edició10 ª

Codi títol19111250

Crèdits:60.00 Crèdits ECTS

Horari

Divendres de 16 a 21 i dissabtes de 9 a 14 h.,

Lloc d'impartició

Fundación Universidad-Empresa

Eixida professional

El màster en gestió del talent professionalitza i genera ocupabilitat per a llocs de" tècnic de recursos humans" en les diferents àrees a banda d'aportar la diferenciació en el mercat de l'especialitat en la gestió del talent. També millora les competències dels directors de recursos humans a l'ampliar la seua experiència en desenvolupament organitzatiu i gestió del talent

Requisits d'accés

Dirigit a graduats (llicenciats i diplomats) en, ADIU, Psicologia, Empresarials, Dret i la resta de ciències socials que vullguen professionalitzar-se en la gestió del talent en les empreses.

Empresaris, directius, professionals amb titulació universitària que vullguen actualitzar-se per a la millora organitzativa

Direcció

Organitzador

Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras"

Col·laborador

AECOP .(Asociación Española de Coaching y Consultoría de Procesos) / Asociación Española de Dirección y Desarrollo de Personas (AEDIPE Comunidad Valenciana) / Associació Valenciana de Tècnics de Personal de l'Administració Local / Cajamar / Compañía Valenciana de Aluminio, BAUX / Consum S. Coop. V. / Cuatrecasas, Gonçalves Pereira, S.L.P / ESADE / Eulen, S.A. / Excelitas Personal & Organizacional Development / GRUPO ATMAN Teambuilding Creations / Grupo Godo / Grupo R / Hasbro Iberia, S.L. / Manpower Empresa de Trabajo Temporal, S.A. / Melia Hotels International / Microsoft / Safoni Iberia / Schneider Electric España, S.A. / Telefónica España, S.A.U. / Verdifresh, S.L. / Viviendo del Cuento Teatro, S.L.

Direcció

Roberto Luna Arocas
Departament de Direcció d'Empreses "Juan José Renau Piqueras". Universitat de València
Profesor Titular de Universidad
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies