• Títols Propis

Diploma d'Especialització d'Expert Comptable amb ERP

Objectius

Títol homologat per:
1. Institut de Comptabilitat i Auditoria de Comptes (ICAC): "Títol homologat per l'ICAC com a curs de formació teòrica d'accés a l'examen del ROAC per a auditors als quals es refereix l'art. 34 del Reglament de la Llei d'Auditoria (Reial decret 1517/2011, de 31 d'octubre), en les següents matèries: Matèria I.2.1. Pla General de Comptabilitat i PGC Pimes. Mòdul I.3: Altres matèries comptables (I.3.1. Anàlisi d'estats financers, I.3.2. Comptabilitat analítica de costos, pressupostaria i de gestió i I.3.3. Tècniques de valoració d'empreses i plans de viabilitat)"
2. Registre d'Experts Comptables REC del Consell General d'Economistes i de l'Institut de Censors Jurats de Comptes. Aquest Programa ha aconseguit l'homologació per a la convalidació per a les proves d'accés a aquells alumnes que hagueren cursat prèviament en la seua titulació de grau, llicenciatura o diplomatura d'origen 24 crèdits ECTS en matèries relacionades amb la comptabilitat.
3. Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'empreses AECA. El títol té la màxima puntuació per a Expert Comptable Acreditat de l'Associació Espanyola de Comptabilitat i Administració d'empreses AECA.(altres estudis oficials, fins a 1 punt).
4. Associació d'Experts Comptables i Tributaris d'Espanya AECE: El Diploma ha aconseguit la màxima puntuació per a l'accés al Registre d'Experts Comptables de l'Associació d'Experts Comptables i Tributaris d'Espanya (AECE).%o201D


Aquest Diploma té per objectiu proporcionar la formació necessària per a realitzar l'activitat d'expert en comptabilitat de qualsevol tipus d'empresa, amb independència del seu grandària. Així mateix, el curs també està dirigit a ampliar i actualitzar els coneixements d'aquells professionals dedicats a l'àmbit de la comptabilitat. A través d'este diploma es facilitarà als estudiants els mitjans que li permeten l'aprenentatge, així com els treballs d'aplicació pràctica en les tècniques i mètodes més recents ajustats al camp de la comptabilitat segons el Nou Pla General de Comptabilitat i les últimes consultes de l'ICAC. Aquest diploma ha conseguit l'homologació per part de l'ICAC i l'ANECA per al primer examen d'accés al ROAC.

Curs acadèmic Curs 2019/2020

ÀreaÀrea de Direcció i Gestió Empresarial

Tipus de cursDiploma d'Especialització

Modalitat:On-line

Preu matrícula 850 € (Importe preu al públic)
  

Termini de preinscripció10/10/2019

Data d'inici curs 07/11/2019

Data de finalització curs 17/09/2020

Edició11 ª

Codi títol19123210

Crèdits:36.00 Crèdits ECTS

Horari

Online,

Lloc d'impartició

Online

Eixida professional

Este Diploma oferix la formació necessària per a aconseguir la titulació d'Expert Comptable. Així mateix, proporciona la preparació que requerix el treball com a expert comptable en qualsevol tipus d'empreses, incloent els despatxos d'assessorament fiscal, comptable i auditoria de comptes. Finalment, prepara per a l'examen d'accés al Registre Oficial d'Auditors De Comptes (ROAC) de l'ICAC

Requisits d'accés

Persones amb titulació universitària prèvia que dóna accés al postgrau (grau, llicenciat, diplomat, enginyer etc.)

Persones que han desenvolupat la seua labor professional en asesoria fiscal, comptable, departament de comptabilitat d'empreses, camaras de comerç i entitats o institucions d'anàloga dedicació

Direcció

Organitzador

Departament de Comptabilitat

Col·laborador

(AECE) Asociación de Expertos Contables y Tributarios de España / AonSolutions / Asociación Profesional de Asesores Fiscales de la Comunidad Valenciana APAFCV / Ernst & Young, S.L. / Grant Thornton Asesores, S.L. / Moore Stephens Ibergrup, S.A.P.

Direcció

Gregorio Labatut Serer
Departament de Comptabilitat. Universitat de València
Profesor Titular de Universidad
Més Informació

Telèfon

963 262 600

E-mail

Estic interessat en aquest curs
 
Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu per informar-te del que necessites.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He llegit i accepto la informació proporcionada sobre protecció de dades i Política de Privacitat de ADEIT.

Consento rebre informació sobre els títols propis de la Universitat de València.

Responsable: Universitat de València. Edifici del Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. 46010-València.
Delegat de Protecció de Dades: D. Javier Plaza Penadés lopd@uv.es
Finalitat: enviar informació rellevant de cursos de postgrau.
Destinataris: Fundació Universitat-Empresa de Valéncia and Universitat de València
Legitimació: Per a l'enviament d'informació sobre els títols propis de la Universitat de València la base de legitimació és el consentiment de l'interessat.
Termini: Les dades de l'Usuari seran conservats fins que sol·liciti la seva baixa, s'oposi o revoqui el seu consentiment.
Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades així com altres drets com s'explica a la informació addicional.
Amplieu informació: www.adeituv.es/politica-de-privacidad.

 
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies